Foto. Noile modele de botine pentru o toamnă cu stil

 Tendințele vin și pleacă, însă nu trec niciodată neobservate. Mai ales atunci când vorbim despre încălțăminte, femeile tind să colecționeze cât mai multe piese prin care să-și pună în lumină ținutele. Află ce se poartă în această toamnă!

Dacă ne uităm pe catwalk-urile de la săptămânile modei sau la moda străzii promovată de către influenceri, toamna aceasta ar trebui să purtăm cizme de cauciuc cu talpă masivă, bocanci inspirați din încălțămintea pentru cățărare sau botine cu ornamente strălucitoare și supradimensionate.

Nu toate femeile au curajul să se expună într-o notă extravagantă. Mai mult decât atât, viața de zi cu zi, mediul în care lucrăm și activitățile obișnuite de timp liber impun o abordare mai realistă a stilului vestimentar. Tocmai de aceea există nenumărate branduri de încălțăminte care aduc în prim plan colecții de ghete cu design cool, dar și funcțional, create prin tehnologie care asigură confort termic la mișcare și confecționate din materiale inovatoare și rezistente. Gama de modele de ghete de dama este extrem de diversificată, astfel încât îți va fi ușor să găsești modelul preferat. Noile modele de botine pentru o toamnă cu stil snt Ghetele chukka, foarte confortabile și ideale pentru un stil casual și vin în variante cromatice pentru sezonul rece. Din piele sau piele întoarsă neagră, maro ciocolată, bej nisip sau bleumarin, acestea transmit confort și stil. Botinele Chelsea sunt o alegere pentru un stil smart casual cu aer urban. Le poți purta, în mod ideal, cu cropped jeans și orice tip de jachetă pentru toamnă, de la trenci sau palton din stofă de lână și până la biker jaket sau greacă matlasată.

Pentru iubitoarele confortului absolut există oferte bune pentru UGG –  celebrul brand australian de încălțăminte care a cucerit întreaga lume cu ghetele călduroase. Acestea sunt preferate în ținutele casual și sport, de timp liber.

Botinele Western, din piele în diferite culori, sunt o altă opțiune pentru un look cool. Le poți purta cu rochii lungi și geacă din piele, cu skinny jeans negri și sacou de toamnă. Totul ține de imaginație, trebuie doar scoase contextul tradițional american șipurtate în ținute contemporane.

Bocancii clasici sunt nelipsiți în tendințe și îi poți purta la aproape orice ținută casual și smart casual, ba chiar și la evenimente cu dress code creativ. Pentru eleganță, alege botinele cu toc înalt și șiret, în stilul Mary Poppins. Acestea au fost reinterpretate cu tălpi high-tech, care asigură atât aderență pe asfalt sau alte suprafețe, pentru confort. Se pot purta, de exemplu, atât în ținute sexy, de inspirație disco, cu leggings și bomber jacket, cât și în ținute elegante cu o fustă creion, T-shirt simplu și sacou.

Mizează pe inspirație și achiziționează modele de încălțăminte versatile, care se integrează alături de cât mai multe piese pe care le ai deja în garderobă.