Articole la preț de producător la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, eveniment cu o tradiție de peste 25 de ani care adună zeci de producători locali din domeniul confecțiilor.

Evenimentul reunește expozanți din întreaga țară, în special producători, care expun spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonzuri. Vizitatorii au ocazia să achiziționeze produsele dorite la prețuri de producător, accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Ca la toate edițiile, în exteriorul clădirii CRAFT se organizează Târgul de produse tradiţionale, unde producătorii vin cu specialități culinare produse BIO.

leader board 728 x 90 px

Evenimentul se desfășoară în perioada 21-25 octombrie, în cadrul Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș. Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00-20.00, iar duminică, între orele 10.00-18.00. Intrarea va fi liberă.