Grădina Dacus Caransebeș, splendoarea toamnei!

picnic iulius1000x100

A venit toamna și la Dacus, cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș și-au făcut apariția peste 50 de soiuri de plante și arbuști de grădină.

Prin bogăția de culori și diversitate, Dacus Caransebeș oferă cumpărătorilor, la cel mai bun preț, plante și arbuști de grădină, printre care: tuia, iedere, hortensii, diverse soiuri de ienupăr, arțar, mesteacăn, toate în grădina Dacus, amenajată în exterior:

Am pregătit pentru clienți un mini garden center cu peste 50 de flori, arbori și arbuști ornamentali. De asemenea ca o noutate Dacus se pregătește deja de sărbătorile de iarnă cu oferte variate de cadouri care pot fi achiziționate la prețuri bune și din timp de către clienții noștri”, a precizat administratorul Dacus, Gheorghe Țeudan.

leader board 728 x 90 px

Magazinul Dacus pune la dispoziția clienților o gamă variată de traverse, de diferite modele, texturi și culori, ideale pentru a acoperi podeaua în holuri, parchet laminat, plinte, decorațiuni pentru casă, dar și produse de grădinărit, materiale de construcții, electrocasnice, unelte până echipamente de protecție și multe altele, într-un spațiu generos de expunere de 4.500 m.p. în interior, o grădină exterioară de 600 m.p., un depozit de materiale grele de 2000 m.p. „Sunt peste 15.000 de motive să vii în magazin.”

Firma, jumătate română și jumătate poloneză a venit pe piața din Caraș-Severin sub amprenta unei noi bule de oxigen, atât în ceea ce privește locurile de muncă cât și în ceea ce privește gama de produse diversificate și de calitate prezente pe rafturile investitorului Dacus.

Magazinul este situat pe strada Lunca Grofului, Buchin, în parcul industrial Buchin-Caransebeș, iar programul de lucru este zilnic, de la ora 08.00 la ora 21.00.