FOTO. Nicoleta Voica a sărbătorit 8 Martie la Oravița. În prezența a sute de spectatori!

Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița a fost în această seară gazda spectacolului  muzical coregrafic „Cânt din suflet pentru mama”, eveniment organizat de Primăria Oravița, Consiliul Local, Liceul Teoretic „General Dragalina” și Casa de Cultură, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Evenimentul organizat astăzi la Oravița, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, a adus în fața orăvițenilor nume consacrate ale cântecului popular bănățean.  Pe scenă au urcat:  Răzvan Timiș, Geta Arghiuș, Monalisa Șufan, Vasilica Radu, Ionuț Andrieș, Ghiță Berinde, Lorena Nica, Ionuț Oprea și Cătalin Badea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665013227840″]

Capul de afiș al spectacolului a fost îndrăgita interpretă de muzică populară Nicoleta Voica. Nu au lipsit nici dansurile populare, Ansamblul de Dansuri „Hora Carașului” încântând audiența pe ritmurile de folclor bănățean.

YouTube video

Acompaniamentul muzical a fost asigurat de către orchestra Casei de Cultură „George Motoia Craiu”, condusă de profesorul Marian Suvergel. Evenimentul a fost prezentat de cunoscuta moderatoare TV Luminița Istodor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665013412870″]
Femeile prezente la spectacol au primit câte o floare și urări cu tradiționalul „La mulți ani” din partea reprezentanților autorităților locale din Oravița.