EXCLUSIV. Protest inedit de 8 Martie! A plantat zambile în gropile de pe „Drumul oaselor”! (VIDEO/FOTO)

Mai mulți cetățeni, în frunte cu consilierul local Ion Stângu, au ales o formă de protest inedită, chiar de Ziua Internațională a Femeii. Nemulțumiți de starea DJ 571, ce leagă Oravița de Ciclova Română, aceștia au plantat în mod simbolic mai multe ghivece cu flori!

Protest inedit în această dimineață pe DJ 571! Mai mulți șoferi ce fac zilnic această rută au pus în gropile din șoseaua ce leagă Oravița de Ciclova Română mai multe ghivece cu flori. Aceștia au ales această formă de protest cu scopul de a sensibiliza autoritățile responsabile pentru a reabilita această porțiune de drum. În loc să ofere flori persoanelor dragi de 8 Martie, șoferii supărați au decis ca florile să fie plantate în gropile de pe DJ 571. Din grupul acesta a făcut parte și un consilier local, respectiv Stângu Ion, reprezentant al Consiliului Local Ciclova Română, care acuză atât autoritățile locale, cât și pe cele de la nivel județean, în speță Consiliul Județean Caraș-Severin, pentru starea proastă a drumului pe care-l face aproape zilnic.

 

YouTube video

„Am avut câteva interpelări în plenul  ședințelor de consiliu local al comunei Ciclova Română cu privire la acest aspect. Răspunsul a fost unul cât se poate de halucinant! Executivul mi-a răspuns că s-a spart acest drum din ordinul lui Frunzăverde și Ghiorghioni și tocmai în acea perioadă, cu o zi înainte, cei doi au avut probleme cu justiția. Tot cei din executiv mi-au spus că nu se poate reabilita acest tronson de drum deoarece trebuie să se facă licitație și perioada, în astfel de situații, este una lungă și procedura anevoioasă. În condițiile date, se impune o întrebare: De ce au decopertat asfaltul înainte de a se cunoaște un executant al acestei lucrări?”, a declarat contrariat alesul local, Stângu Ion, pentru reporterii Express de Banat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157663289646783″]