FOTO. Mobilier turistic distrus de ploile torenţiale de la Moşniţa Nouă până la Parţa

casinoherculane by sungarden

Mobilierul turistic din Valea Timişului a fost grav afectat de inundaţiile care s-au abătut asupra Banatului în ultima perioadă. Bănci şi mese sub ape, indicatoare distruse, toate acestea constituie tabloul care reflect realitatea ultimei perioade.

De la Moşniţa Nouă, Şag, Giroc sau Parţa, în toate aceste localităţi ploile torenţiale au acoperit sau au deteriorat considerabil mobilierul turistic Eco Timiş. Imaginile sunt grăitoare.

„Inundațiile masive din ultima săptămână au afectat, din păcate, o mare parte a mobilierului turistic Eco Timiș aflat în Valea Timișului, de la Moșnița Nouă, Urseni, Giroc, Șag până dincolo de Parța. Multe piese sunt complet inundate, iar altele sunt afectate de viituri. Echipe ale Turism Timiș au început deja evaluarea situației și vor continua în zilele următoare, pe măsura ce apa se retrage. Aceeași situație se întâlnește, din păcate, și în partea sârbească a proiectului, acolo unde Timișul se varsă în Dunăre”, transmit reprezentanţii Eco Timiş.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, primarul localităţii Şag trăgea un semnal de alarmă că unii oameni vandalizează acest mobilier turistic, acum se pare că furia naturii l-a distrus complet.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/