Ştefan Popa Popa’s va juriza un concurs inedit de caricatură online cu participanţi din întreaga lume

Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură a municipiului, în parteneriat cu Academia Popa’s, va organiza un concurs de caricatură online, „Popa’s Timişoara 2020”. Concursul permite participarea tuturor iubitorilor de caricatură din întreaga lume fără limitare de vârstă şi va fi jurizat de însuşi maestrul Ştefan Popa Popa’s.

Concursul nu va include taxă de participare şi se va derula pe două secţiuni: caricatură în general şi caricatură-portret. Concurenţii vor avea posibilitatea să se înscrie la ambele secţiuni. Cerinţele sunt postarea unui număr de maximum cinci portrete pe secţiunea de concurs, în grupul de Facebook Popa’s Timişoara 2020, în perioada 25 iunie-15 iulie.

Jurizarea va fi realizată de către Ştefan Popa Popa’s, care la festivalul de caricatură din Franţa în 1990 a stabilit recordul mondial de rezistenţă cu 1.527 de portrete color în 10 zile şi 10 nopţi, iar în 1995 a doborât propriul record, ajungând la 2.772 de caricaturi color în 10 zile şi 10 nopţi. Peste 200 de şefi de stat au portrete semnate de Ştefan Popa Popa’s. Este câştigător al 100 de premii şi medaliat pe plan internaţional de 58 de ori. Popa’s este ambasador cultural al oraşului Timişoara.