FOTO / VIDEO: Mîțu a scos toată Anina la joc!

Ediția de anul acesta a Zilelor Aninei a fost, probabil, cea mai reușită dintre toate cele organizate până acum. Și asta chiar dacă nu s-au cheltuit prea mulți bani!
Cu doar 35.000 de lei, administrația locală a reușit să pună la punct un program artistic complet, care a bucurat și mulțumit marea majoritate a cetățenilor orașului, indiferent de vârstă. Căldura insuportabilă a făcut ca în prima zi, cea de sâmbătă, lumea să urce pe platou mai spre seară, zona din fața scenei fiind foarte aglomerată și animată odată cu apariția frumoasei Ami și a dansatoarelor acesteia. A fost artista pe care și-au dorit-o tinerii din Anina, după cum ne-a spus primarul Gheorghe Românu.


A doua zi a fost dedicată iubitorilor de folclor. În mod surprinzător, Liliana Laichici și Petrică Mîțu Stoian au avut succes cel puțin la fel de mare în rândul tinerilor ca și în cel al adulților și vârstnicilor. Ambii artiști s-au aflat pentru prima dată la Anina, dar după căldura cu care au fost primiți și atmosfera creată au fost obligați, practic, să-și anunțe revenirea în aplauzele unui public fantastic, care a petrecut până la miezul nopții cu veselie și voie bună. Petrecerea de anul acesta s-a încheiat cu tradiționalul foc de artificii.