FOTO: Mașină arsă în condiții suspecte în timpul nopții!  

Azi noapte, o mașină s-a făcut scrum pe Aleea Narcisei din Reșița. Pompierii au mai avut parte de intervenții pentru autoturisme cuprinse de flăcări. Mașina de fițe, arsă în Parcarea Kaufland, ce i-a aparținut soției lui Dan Mândriloiu, sau cea de pe Bulevardul Muncii, incendiată intenționat într-o parcare.

Pompierii s-au deplasat imediat la intervenție, dar chiar și așa autoturismul este avariat în totalitate, fără să mai poată fi folosit de proprietar. „Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuitul electric, potrivit observațiilor de la locul faptei”, a declarat Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”.

masina arsa narcisei masina arsa narcisei

Pompierii au mai avut de a face și în trecut cu alte cazuri celebre de mașini arse. Un exemplu în acest sens este Pontiacul Cabrio ars în parcarea supermarketului Kaufland din oraș. Mașina de fițe aparținea soției lui Dan Mândriloiu, un cunoscut personaj local, condamnat la închisoare pentru șantaj. Cauza incendiului a fost focul intenționat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629604785880″]

Un alt caz de autoturism făcut praf după ce a fost cuprins de flăcări este cel din parcarea de pe Bulevardul Muncii.  Mașina incendiată i-a aparținut unui bărbat cunoscut în oraș sub numele de Marola. Autoturismul ars a fost unul de lux, un Audi A6.

masina incendiata2 masina incendiata1

banner 1000 x 100 hd