FOTO Marionete gigant, statui vivante și spectacol cu foc. CheckArt Festival aduce magia în Iulius Town Timișoara

2 (2)

Iulius Town Timișoara se transformă, în acest sfârșit de săptămână, într-un loc plin de magie. Sâmbătă și duminică are loc CheckArt Festival, un eveniment dedicat artei și frumosului, în cadrul căruia pot fi admirate marionete gigant, statui vivante, mimi și bufoni regali. De asemenea, este pregătit și un spectacol cu foc.

Un eveniment plin de magie are loc la Iulius Town Timișoara. Sâmbătă și duminică, 4 – 5 septembrie, este organizat CheckArt Festival, în cadrul căruia toate formele artei „vor prinde viață”.  Magia începe în Iulius Gardens, în cele două zile, de la ora 17.00, cu o marionetă gigant, statui vivante, personaje fantastice, mimi și bufoni regali, dar și cu tineri care vor merge pe picioroange. Tot de la ora 17.00, în parc se va putea urmări întregul proces de pictură al hainelor, care vor fi transformate în adevărate „tablouri” inedite. Cei mici sunt așteptați, de la ora 17.00, să își pună în valoare abilitățile artistice la atelierele de creație.

De asemenea, CheckArt Festival aduce dansul, muzica și show-ul în Iulius Town Timișoara, pe Scena Lake Plaza. Astfel, de la ora 16.30 vor fi exersate cele mai noi mișcări cu Happy Dance Studio, de la 17.00 atmosfera va fi întreținută cu muzică live, instrumental și voce, iar de la 21.30 adrenalina va fi lăsată să preia controlul, la spectacolul de jonglerii cu foc.

leader board 728 x 90 px

Zona Family Plaza va fi și ea animată, cei mici fiind așteptați de către artistul Edgardo Gonzales, de la ora 18.00, iar de la ora 19.00 la spectacolul pentru copii „Cutia cu veselie”.

Toate formele artei se întâlnesc în acest weekend la Iulius Town, iar teatrul de păpuși nu face excepție. Duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, în Iulius Gardens, copiii vor afla povestea „Iedului cu trei capre”. Vino împreună cu familia în Iulius Town și bucurați-vă de artă, sub toate formele ei”, au informat reprezentanții Iulius Town Timișoara.

1 (2)

2 (2)

3 (2)

4 (2)

5 (2)