FOTO Lucrările la trotuarul din fața Catedralei Mitropolitane, aproape finalizate. Zona, iluminată ambiental

cate1

În sfârșit, după mai multe blocaje, lucrările de reabilitare a zonei din jurul Catedralei Mitropolitane sunt aproape finalizate. Mai mult, s-a introdus și iluminatul ambiental, iar spațiul verde a fost amenajat.

Zona din jurul Catedralei Mitropolitane din Timișoara arată, în sfârșit, decent. Primăria Timișoara anunță că lucrările de reabilitare a trotuarului sunt aproape finalizate. De asemenea, s-a ales o soluție de iluminare care pune în valoare lăcașul de cult.

cate7

tm4ua media express de banat (100x1000px)

La Catedrală, pe terenul Mitropoliei, specialiștii Primăriei Timișoara au elaborat o soluție de amenajare a spațiului public care a inclus suplimentar față de soluția inițială, elaborată de fosta administrație, un nou tip de pavaj, amenajarea spațiului verde și iluminatul ambiental, specific zonelor pietonale. Împreună cu Mitropolia s-a optat pentru o soluție de iluminare care pune în valoare Catedrala Mitropolitană, atât prin lumină cât și prin aspectul corpurilor de iluminat”, a informat Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, zilele acestea muncitorii vor termina și porțiunea de trotuar de la trecerea de pietoni.

cate8

cate3

cate2

banner 970 x 250