Pasajul Michelangelo se închide traficului pentru câteva ore, sâmbătă

Primăria Timișoara anunță că pasajul Michelangelo se va închide traficului rutier sâmbătă, câteva ore. Asta pentru că sunt necesare mai multe lucrări la stația de pompare a apei și la rețeaua de canal.

Anunț important pentru șoferi. Primăria Timișoara informează că sâmbătă, între orele 08.00 – 13.00, traficul rutier va fi închis în pasajul Michelangelo. Asta în contextul în care vor fi realizate lucrări de mentenanță la stația de pompare a apei, la rețeaua de canal și la receptorii pluviali.

De asemenea, reprezentanții instituției reamintesc faptul că este închis traficul rutier pe str. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Ghirlandei și str. Cluj, din 2 mai până în 16 mai pentru lucrări de reparații.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Totodată, este restricționat traficul rutier în zona intersecției str. Cluj – str. 1 Decembrie 1918 – str. Arieș, prin închiderea benzilor 1 și 2 de circulație de pe str. Cluj și str. Arieș pe un tronson de aproximativ 20 m, în 14 și 15 mai, pentru turnarea asfaltului și a masticului bituminos la linia cale tramvai.

banner 970 x 250