FOTO Lucrări de mântuială pe un drum din Timiș. Consiliul județean refuză să semneze recepția lor

Un drum județean din Timiș ar fi trebuit să fie reparat, însă la finalul lucrărilor șoseaua arată în ultimul hal. În aceste condiții, Consiliul Județean Timiș anunță că nu va semna recepția lucrării.

Drumul județean care leagă localitățile Jamu Mare de Clopodia arată într-o stare jalnică. Asta deși Consiliul Județean Timiș a încheiat un contract cu un constructor cu scopul de a reabilita șoseaua, lucrări care au fost și finalizate. Însă, cum lucrările au fost făcute de mântuială, Consiliul Județean Timiș nu va semna recepția lor.

De altfel, în mai multe imagini postate pe Facebook se poate observa cum drumul Jamu Mare – Clopodia, reabilitat pe o lungime de șase kilometri. este plin de gropi și fisuri.

O lucrare pentru care Consiliul Județean Timiș n-o să semneze recepția. În 2021 nu mai putem accepta genul acesta de “reparații”. În calitate de vicepreședinte CJT responsabil de Direcția de drumuri și poduri județene cer alte standarde de calitate. În Timiș nu mai “merge și așa”, a precizat Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.