FOTO. Liber la circulație! Reșițenii au uitat repede de mască și de distanțarea socială

Cuib de vise 1000x100

În prima zi de după încetarea stării de urgență, străzile și parcurile din Reșița au cunoscut din nou forfota specifică zilelor de vară. Părinții și bunicii, copiii și tinerii au uitat de restricțiile ce ne-au ținut la respect timp de două luni și s-au bucurat de vremea frumoasă.

Agitație a fost și la supermarketurile și la magazinele de încălțăminte, îmbrăcăminte și produse electrotehnice din zona comercială aflată la ieșirea din Reșița, înspre Bocșa. Dacă la intrare în supermarket cumpărătorilor li s-a luat temperatura, în fața acestuia și a magazinelor respective nici vorbă de distanțare socială ori de grupuri de cel mult trei persoane. Adunați ciorchine, veseli și zgomotoși, oamenii păreau că uitaseră de sfaturile specialiștilor în privința respectării măsurilor minime referitoare la coronavirus.

La fel au stat lucrurile pe stradă, în stațiile de autobuz și în parcuri, unde locurile de joacă au fost pline cu copii. Și acesta e doar începutul în condițiile în care nu s-au deschis încă terasele. Dacă situația va continua tot așa, și nu ar fi exclus pentru că suntem în weekend, nu ar fi de mirare ca președintele Klaus Iohannis să semneze din nou decretul de instituire a stării de urgență.

STPT job 1000x200

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/