Ca la noi, la nimeni! Managerii spitalelor din Reșița și Caransebeș s-au schimbat din nou!

Cine-și mai poate explica regulile pe care cei de la centru le fac peste noapte? La doar câteva ore după ce Alina Stancovici și Adrian Cican s-au întors la lucru în calitate de manageri, ordinele ministrului Sănătății schimbă din nou totul!

Alina Stancovici, cea care a câștigat postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița prin concurs, și Adrian Cican, numit de primarul Felix Borcean din nou la cârma Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, sunt obligați să se retragă din funcție, la doar câteva ore după ce și-au reocupat posturile. Două ordine emise de ministrul Sănătății i-au repus în fotoliile de manager pe Waldemar Murgu și Călin Grozăvescu. Cel mai probabil, aceste modificări vor fi valabile pe durata stării de alertă.

Singurul care nu a fost supus unui astfel de tratament a fost Romeo Dumitrescu. Directorul interimar al Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin a știut încă de la numire că va conduce instituția încă 45 de zile după încetarea stării de urgență.