FOTO Laborator de robotică la o școală din Timișoara, disponibil pentru toți elevii din oraș

robotica1
mbmr 1000x100

Primăria Timișoara a reușit să finalizeze laboratorul de robotică de la Școala Gimnazială Nr. 30. Acesta va fi disponibil pentru toți elevii din oraș interesați, în baza unui orar. Investiția face parte din cele opt proiecte alese spre a fi finanțate din bugetul participativ.

Dominic Fritz anunță că laboratorul de robotică pentru elevii din Timișoara a fost finalizat recent.

Laboratorul este amenajat la Școala Gimnazială 30, dar va fi disponibil pentru toți elevii din oraș, în baza unui orar pe care școala îl va anunța. Alături de copii vor fi profesori voluntari și studenți de la Politehnică pentru a-i ghida în diferite activități: robotică, programare, jocuri și mișcare, jocuri pentru stimulare senzorială, activități muzicale și altele. Investiția în educație e cea mai sigură investiție”, a afirmat primarul Timișoarei.

robotica3

Laboratorul de robotică reprezintă primul din cele opt proiecte votate pentru a primi finanțare din bugetul participativ al Primăriei Timișoara.

Muzeul TM

Urmează amenajarea camerei pentru stimulare senzorială și sala multimedia. Aceste proiecte au fost propuse de timișoreni și votate anul trecut de cetățeni, iar acum primăria le pune în practică”, a detaliat edilul-șef.

robotica5

robotica4

robotica2

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/