FOTO. Inundație spectaculoasă, după o avarie de proporții. Mașinile plutesc în Govândari!  

Mobilizare a amploare a angajaților Aquacaraș, după ce aceștia au fost informați că mașinile pot circula cu greu pe artera principală a Reșiței.

În urmă cu puțin timp, o avarie de proporții la magistrala prin care se alimentează cu apă întreg cartierul Govândari i-a speriat pe participanții la trafic. Banda de mers spre centrul civic a fost inundată în totalitate, astfel că șoferii cu greu au putut circula. Copiii aflați în zonă se uitau curioși cum apa iese șiroaie și inundă străzile orașului.

avarie2

În urma sesizărilor, ca să rezolve problema, angajații Aquacaraș au sistat furnizarea apei potabile în Lunca Bârzavei, iar locuitorii din cartierul Govândari au stat pentru 30 de minute fără apă. În zona în care s-a petrecut incidentul, reșițenii vor sta fără apă până la ora 17.00.

„Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC AQUACARAŞ SA – Exploatarea REŞIŢA. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată.

avarie4 avarie3

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile  până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, precizează conducerea Aqauacaraș într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp.