FOTO: Întâmplare incredibilă în Vărădia. Doi spanioli au rămas cu balonul dezumflat în curtea primarului!

Într-o expediție cu balonul cu aer cald, doi spanioli s-au trezit aterizând forțat în curtea primarului din Vărădia, județul Caraș-Severin.

Noaptea trecută, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să intervină în localitatea Vărădia unde a aterizat forțat un balon cu aer cald. Doi bărbați de origine spaniolă, unul din Barcelona și unul din Madrid, conduceau balonul într-o expediție din Germania.

Cei doi spanioli doreau să traverseze Munții Carpați, dar au rămas fără combustibil chiar deasupra curții primarului din Vărădia şi au fost nevoiți să aterizeze. Din fericire nu au necesitat îngrijiri medicale, iar imediat după ce au strâns componentele balonului, au plecat spre Balotești.

leader board 728 x 90 px

Într-adevăr au aterizat în jurul orei 23:00 la mine în curte. Polițiștii de frontieră au venit imediat și le-au oferit tot ce au avut nevoie. Mi-au spus că unul e din Barcelona, iar celălalt din Madrid. Am stat cu ei până după ora 2 noaptea, când au plecat cu o mașină spre Balotești”, a explicat Dănuț Mușa, primarul din comuna Vărădia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630998703880″]