FOTO: Inimioare pentru îndrăgostiții de biciclete!

Deși Ziua Îndrăgostiților, Sfântul Valentin, este de fapt o sărbătoare împrumutată, mulți folosesc această ocazie ca să celebreze iubirea. Lugojenii și-au manifestat dragostea încă de dimineață.

Înainte să răsară soarele, voluntarii campaniei „Lugojul Pedalează” au fost prezenți pe străzile orașului ca să  împartă inimioare nu oricăror îndrăgostiți, ci îndrăgostiților de biciclete. Între 6:30 și 8 dimineața, mai mulți lugojeni pe biciclete au plecat spre școală și serviciu cu o inimioară în piept, confecționată de copiii de la Școala Creștină Harul.

Inimioare

Cele două echipe de voluntari s-au aflat în două locații central din municipiul de pe Timiș, la Ceasul Electric și la intersecția de la Universitate, unde au oprit bicicliștii care la acea oră se îndreptau spre service sau spre școală”, povestește Alina Roșu, din partea „Lugojul Pedalează”.

Inimioare

Organizatorii acestei acţiuni care a bucurat locuitorii de la malul Timișului au fost Clubul de Turism Concordia, cu susţinerea Redeşteptarea şi Junior Chamber Lugoj.

Inimioare

 

Foto facebook.com