FOTO. Inedit! Salon dedicat îngrijirii canine deschis la Reșița din dragoste pentru animale

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

De la idee la pasiune și apoi la business! Cățeii și pisicile din Reșița au un frizer cu diplomă de Cluj specializat în îngrijirea lor. Cristiana Stoianovici ne-a povestit cum a deschis salonul de îngrijire a animalelor de la o simplă idee din urmă cu șapte ani. 

Salon Tasha oferă o gamă largă de servicii dedicate îngrijii micilor patrupede. Câinii și pisicile pot beneficia de frizerie, tuns, spălat, aranjat, manichiură, parfumat și grooming. Clienții canini care trec pragul salonului vor fi de nerecunoscut în doar o oră. Bichon, Pudel, Pechinez, Shih Tzu, Cocker, Chow Chow sau Labrador sunt doar câteva din rasele de căței tunși de Cristiana Stoianovici. În cazul în care patrupedul este mai dificil, Cristiana le solicită stăpânilor să asiste la tuns pentru a liniști câinele. Toaletarea constă în tuns, spălat, parfumat, aranjat, tăiat unghii, curățat în urechi și la ochi. „Îngrijirea este foarte importantă pentru sănătatea cățeilor. Bichonii, de exemplu, necesită o îngrijire mai pronunțată. Există risc de otită dacă nu sunt bine curățați, cum este și posibilitatea să apară paraziți, purici sau căpușe. Căpușele pot provoca Babesioză, care este mai greu de tratat decât de prevenit printr-o igienă corespunzătoare.”, spune Cristiana.

A făcut dintr-o idee o adevărată pasiune. De la îngrijirea cățelului familiei Cristianei i-a venit ideea să dezvolte un business care să vină în sprijinul stăpânilor de animale din Reșița și din zonă. S-a școlit la Cluj și s-a întors acasă pentru a-și practica meseria. „Am început să tund căței în urmă cu șapte ani. De doi ani sunt în această locație, pe Aleea Dacia, unde mi-am format o bază de clienți. Am descoperit pasiunea la magazin. Familia mea a deschis un pet shop, am luat un cățel din rasa Bichon, am început să îl îngrijesc și de acolo am pornit cu ideea de a avea un salon dedicat îngrijirii cățeilor. Am urmat un curs timp de șase luni la Cluj unde am învățat tot procesul, cum să îi tund, să îi spăl, să le curăț ochișorii, să le tai părul din urechi și unghiuțele. Eu le vorbesc ca să îi liniștesc și să stea cuminți. Trebuie să le vorbești foarte mult.”, ne-a povestit Cristiana.

1000x100 (3)

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/