Dunca a uitat că nu mai suntem în campanie! Ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ!

Liderul Grupului PSD din Consiliul Județean Caraș-Severin, Gabriela Stuparu, îi atrage atenția președintelui Romeo Dunca să nu mai confunde cea mai importantă instituție din județ cu propria sa firmă, unde nu are decât să se poarte cum îi comandă intelectul și nivelul de educație.

Fostul magistrat, vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, este astăzi una dintre cele mai puternice și apreciate voci în plenul Consiliului Județean. Chiar Romeo Dunca a apreciat intervențiile Gabrielei Stuparu, care l-a oprit la timp în câteva rânduri să derapeze de la litera legii. Opiniile celor doi politicieni sunt total diferite însă pe tema trenului-minune pe care Romeo Dunca e dispus să plătească un milion de euro doar pentru a-l vedea desenat pe hârtie. Într-un studiu de fezabilitate. „Nu cred că este o investiție realizabilă și nici profitabilă. Nu am văzut un studiu cu cât ar costa acel bilet de tren și în cât timp am scoate investiția făcută. Investiția este prea mare. Eu nu cred că se va realiza. Banii nu sunt mulți și cred că se pot folosi pe alte proiecte și nu pe unul ca acesta, fantasmagoric”, a comentat Gabriela Stuparu.

Social-democrata a întâlnit oameni de tot felul în sala de judecată și îi citește bine. A făcut-o și cu Romeo Dunca: „În aceste momente, văd la Romeo Dunca foarte multe ieșiri pe presă și foarte multe vorbe aruncate ca să dea bine la public. Nu văd această susținere. Vreau să văd ceva mai palpabil. Domnul Dunca probabil a uitat că nu mai suntem în campanie și că ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ și să se axeze mai mult pe aspectul pragmatic și pe lucrurile realizabile, mai puțin pe promisiuni fără acoperire. Are mandatul în mână, are patru ani să demonstreze ceea ce a promis oamenilor. E cazul să treacă la concret.”.

Președintelui Dunca i se mai sugerează ceva. Legat de data aceasta de modul în care înțelege să se poarte cu funcționarii din Consiliul Județean, cu consilierii locali, cu toată lumea până la urmă, deoarece prea puțini sunt cei tratați cu respect de milionarul intrat în politică. „Eu i-am mai spus într-o ședință că, aici, în Consiliul Județean, nu se poate comporta ca în propria firmă, că funcționarii publici nu sunt angajații lui personali.”, a adăugat Gabriela Stuparu.