Primarul Miclău a intrat în forță peste „băieții deștepți”!

Parcarea din vecinătatea resorturilor de lux din Băile Herculane a revenit în administrarea Primăriei după ce ani buni a băgat bani frumoși în buzunarele celor cu tupeu peste măsură!

La inițiativa primarului Cristian Miclău, tot mai multe dintre terenurile și imobilele importante care fac parte din patrimoniul local, înstrăinate la un moment dat prin tot felul de șmenuri imobiliare, se întorc la Primărie. Este și cazul parcării din apropierea Parcului Vicol, unul dintre cele mai aglomerate puncte ale stațiunii de pe Valea Cernei. „Am întreprins o acțiune menită de a readuce parcarea publică a orașului în domeniul public, acolo unde își are locul firesc. De această acțiune «în forță», dar pe deplin îndreptățită, conform actelor ce le deținem, sperăm să se bucure atât locuitorii orașului, cât și turiștii ce ne vor vizita stațiunea.”, a comentat edilul-șef pentru expressdebanat.ro.

Cristian Miclău a mai spus că va face tot ce e nevoie pentru ca parcarea să rămână în proprietatea și administrarea Primăriei, chiar dacă se așteaptă din nou la alte procese în care să fie tranșată soarta acesteia. În plus, intenționează să mărească numărul locurilor din această parcare, ocazie cu care vor fi executate și mai multe lucrări de modernizare.