Cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Reșița va avea o bază sportivă nouă

Primăria Reșița a predat către Compania Națională de Investiții un teren în suprafață de aproape 4.000 mp, pe care urmează să se construiască o bază sportivă de tip 2, pe Calea Caransebeșului, în imediata apropiere a Liceului „Traian Vuia”.

Potrivit proiectului de hotărâre, votat de consilierii reșițeni în ședința din această lună, viitoarea bază sportivă va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis și va dispune și de o clădire cu vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare, birouri pentru arbitri și antrenori, magazie și cameră tehnică.

Banii pentru construirea acestui obiectiv vor veni de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Primăria Reșița urmând să asigure cheltuielile pentru racordurile la utilități a amplasamentului.

La finalizarea proiectului de către Compania Națională de Investiții, baza sportivă va fi predată Primăriei Reșița, care este obligată să o întrețină și să-i mențină destinația pentru o perioadă de minimum 15 ani.