FOTO. Incendiu la un service auto din Ghiroda. O persoană a fost evacuată

Cuib de vise 1000x100

Pompierii timișeni au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu care a cuprins o hală care era folosită de un service auto, în apropiere de Timișoara. O persoană a fost evacuată din incintă. 

Apelul la 112 a fost dat luni dimineață, în jurul orei 8.30. Incendiul a avut loc la o hală din localitatea Ghiroda. La locul intervenției s-au deplasat 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime și două echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la acoperișul halei de confecții metalice, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

„În urma incendiului a fost afectat acoperișul halei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, a ars instalația electrică din interiorul halei și un utilaj pentru vopsit.”, a transmis ISU Timiș.

publicitate si promovare in ziar

În acest moment, incendiul este localizat, iar pompierii lucrează la identificarea focarelor ascunse și a cauzei izbucnirii focului. Nu s-au înregistrat victime, o singură persoană a fost evaluată la fața locului, însă nu a necesitat transportul la spital.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/