FOTO. Grav accident la Moldova Nouă! Un tractor a fost aruncat zeci de metri în câmp

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă între un autoturism Dacia Logan și o remorcă atașată de un tractor. Numai norocul a făcut ca nimeni să nu își piardă viața în urma impactului puternic. 

Apelul la 112 s-a făcut cu câteva minute înainte de ora 21.00. Potrivit martorilor, șoferul autoturismului, care venea din direcția Coronini spre Moldova Nouă ar fi efectuat o depășire, iar la revenire acesta ar fi intrat în coliziune cu remorca ce era tractată de un tractor și care circula pe același sens.

leader board 728 x 90 px

În Logan se afla șoferul și un pasager, iar în tractor, tot două persoane, șoferul tractorului și încă o persoană. Una dintre persoanele din autoturism a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital. Se pare că șoferul tractorului a refuzat transportul la spital, iar în rest nu au existat victime care să necesite îngrijiri medicale.

În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp. La locul accidentului a ajuns și un echipaj de poliție pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.