FOTO. Grav accident la Moldova Nouă! Un tractor a fost aruncat zeci de metri în câmp

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă între un autoturism Dacia Logan și o remorcă atașată de un tractor. Numai norocul a făcut ca nimeni să nu își piardă viața în urma impactului puternic. 

Apelul la 112 s-a făcut cu câteva minute înainte de ora 21.00. Potrivit martorilor, șoferul autoturismului, care venea din direcția Coronini spre Moldova Nouă ar fi efectuat o depășire, iar la revenire acesta ar fi intrat în coliziune cu remorca ce era tractată de un tractor și care circula pe același sens.

În Logan se afla șoferul și un pasager, iar în tractor, tot două persoane, șoferul tractorului și încă o persoană. Una dintre persoanele din autoturism a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital. Se pare că șoferul tractorului a refuzat transportul la spital, iar în rest nu au existat victime care să necesite îngrijiri medicale.

În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp. La locul accidentului a ajuns și un echipaj de poliție pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.