FOTO. Grădinița din Moroasa este gata! Preșcolarii încep luni cursurile într-o clădire de top!

gradinita moroasa receptie (4)

După mai bine de un deceniu, lucrările la grădinița din Moroasa sunt gata. Astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor, iar de luni aici își vor începe activitatea 12 grupe de copii din Reșița.

Valoarea proiectului care a început în anul 2007 este de 15 milioane de lei, finanțare prin PNDL și de la bugetul local. Au fost finalizate lucrările la clădire și va continua amenajarea exterioară a zonei.

gradinita moroasa receptie (2)

De luni se vor muta aici preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Semenic” și cei de la Grădinița cu Program Normal nr. 7. În total, în noua clădire își vor desfășura activitatea 9 grupe de grădiniță și 3 grupe de creșă.

Copiii din această instituție vor beneficia de cele mai bune condiții de învățare, într-un spațiu foarte generos (cu încălzire în pardoseală, locuri de joacă, săli de mese și dormitoare) pe care, cu siguranță, cadrele didactice îl vor personaliza în cel mai scurt timp.

gradinita moroasa receptie (5)

„Urmează să accesăm finanțare și pentru dotarea grădiniței cu mobilier și alte echipamente necesare activităților didactice, la fel cum vom face pentru toate instituțiile de învățământ din oraș.”, spun reprezentanții Primăriei Reșița.

gradinita moroasa receptie (1)

CITEȘTE ȘI: După mai bine de un deceniu, grădinița de la Poliție așteaptă primele grupe de preșcolari!

upt 1000x100