FOTO. Galeria Jecza organizează un artist talk în aer liber

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

În 10 iulie, de la ora 19.00, Galeria Jecza vă invită să stați de vorbă cu doi artiști în curtea interioară a galeriei. Ana Adam și Ami Barak vor fi speakerii artiști care vor antrena seara organizată de familia Jecza.

Linkul evenimentului îl găsiți aici.

Fotografia și arta liniilor expresioniste vor fi cuvintele-cheie ale serii. Mai mult decât atât, va avea loc și o sesiune de viewing room online. Artiștii vă așteaptă să vă împărtășească din cultura lor artistică și din ființa lor transpusă în artă. „L-am invitat pe Ami Barak la o discuție cu artista despre și dincolo de fotografie, într-un nou viewing room online. Desenul este o vrăjitorie, sau invers, este prima expoziție solo a lui Ana Adam la galeria Jecza din Timișoara. O personalitate de excepție, artista trăiește și lucrează de mult timp în acest oraș. Ieșită în evidenta la ediția 2017 a bienalei Art Encounters «Viața – mod de întrebuințare», ea a urmat de atunci o carieră ascendentă, care confirmă înaltele calitățile vizuale și conceptuale ale creaților ei. Ana Adam desenează cum respiră pentru a se împăca cu ea însăși și cu lumea din jur. Fluiditatea și tensiunea liniilor din desenele Anei servesc la sublimarea năzuințelor ei, de obicei restrânse de viața socială, iar impactul acestor desene dezvăluie o feminitate polivalentă și magică. Artista surprinde emoția sub pulsiunile ei vitale care transpar prin liniile și laviurile de culoare ale desenelor. Prezenta expoziție include pe lângă desene în cerneală și desene cusute: o variație de ciuperci de tip magic și vindecător ale căror propensiuni somatice, senzoriale și emoționale sunt rezultatul împletirii informale ale firelor de ațe cusute și descusute ca un ecou al energiei ciupercilor.”, descriu organizatorii evenimentul.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/