FOTO. Feerie de lumină și culoare la Reșița! A fost aprins iluminatul de sărbători!

centru 1
1000x100

În ajun de Moș Nicolae, municipalitatea de pe Bârzava a dat startul sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă vremea nu a ținut cu organizatorii, care au gândit pentru această seară un moment cu totul aparte și în premieră pentru Reșița, un spectacol ce a inclus jocuri de lasere pe ritm de muzică și proiecții luminoase de mari dimensiuni, reșițenii veniți să asiste la momentul aprinderii iluminatului festiv nu au fost deloc puțini la număr.

Evenimentul din Centrul Civic al municipiului a debutat cu un show de lasere, care a durat mai bine de 10 minute, după care primarul Ioan Popa a aprins iluminatul festiv, moment savurat din plin de cei prezenți, care și-au folosit telefoanele pentru a filma sau pentru a se fotografia lângă bradul de Crăciun, împodobit parcă mai frumos ca-n anii trecuți. Cei mai încântați au fost, de departe, copiii, care s-au bucurat din plin atât de spectacolul de lasere, cât și de elementele decorative și ghirlandele luminoase care au împodobit stâlpii și brazii din Centrul Civic.

Pentru a intra și mai mult în spiritul sărbătorilor, organizatorii evenimentului au pregătit și un recital de colinde gospel, susținut de artistul Dean Bowman, alături de corul Vision of Dreams, moment aplaudat la scenă deschisă de spectatori.

centru 2

centru 3

centru 4

centru12

centru 10

centru 9

centru 15

centru 13

centru 14