FOTO: Elevii de la malul Dunării, premiaţi şi sensibilizaţi în de-ale consumului de droguri!

Campania de prevenire a consumului de droguri, organizată de autorităţile locale şi judeţene în Clisura Dunării, a ajuns la final. Elevii care au participat la acţiuni au fost premiaţi de organizatori.

Proiectul „Alege să fii liber” din cadrul campaniei iniţiate de Asociația Green Idea Caraș-Severin în colaborare cu Instituția Prefectului le-a adus o serie de premii elevilor de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă. Pentru că s-au implicat în acţiunile de informare asupra consumului de cannabis şi etnobotanice, efectuând diverse lucrări de desen şi eseuri, tinerii au primit aparate MP4, căști wireless, boxe, memory stickuri și genți.

Pe lângă premii, elevii au primit și diplome, fiind încurajați să se implice în continuare în activități extrașcolare care să îi ajute în dezvoltarea personală şi, implicit, a comunităților în care trăiesc”, spun reprezentanţii Prefecturii. Potrivit acestora, proiectul și-a atins obiectivele propuse, reușind să sensibilizeze elevii cu privire la fenomenul consumului de droguri.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

DSCF3026  premiere campanie droguri

Seminarul organizat la instituţia de învăţământ din Moldova Nouă, în cadrul proiectului „Alege să fii liber! Campanie de prevenire a consumului de droguri”, a fost finanțat de Consiliul Județean Caraș-Severin, în colaborare cu Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin.

banner 970 x 250