FOTO: Drum naţional blocat de o nuntă ţigănească. Salon auto de fiţe, la ieşirea din Reşiţa!

Spectacolul cu maşini de zeci de mii de euro, manele, ţoale strălucitoare, poşete Luis Vuitton şi mititei pe grătar în faţa palatului a fost supravegheat de poliţişti.

Petrecăreţii care iau parte astăzi la o nuntă cu ştaif le-au sucit gâturile reşiţenilor. Cele două familii de ţigani şi apropiaţii acestora au defilat pe străzile municipiului cu o adevărată colecţie de „bijuterii” pe care o mai vedem doar în saloanele auto de fiţe. Lamborghini, Porsche, Maseratti şi Mercedes-uri sau BMW-uri fără număr, toate cu steguleţe ale Spaniei, au blocat minute bune DN 58, practic, ieşirea din Reşiţa spre Anina. Zeci de bolizi de lux au oprit în faţa palatului situat vizavi de Stadionul „Mircea Chivu” şi doar intervenţia a două echipaje de poliţie a făcut posibilă redeschiderea circulaţiei.

Până să-şi facă apariţia oamenii legii, şoferii şi pasagerii din maşinile blocate au asistat la un adevărat spectacol cu manele şi grătare sfârâind chiar în faţa palatului. La rugămintea poliţiştilor, bijuteriile pe patru roţi au fost mutate de pe un sens, permiţând astfel redeschiderea circulaţiei. Fericitul eveniment este în toi, alaiul deplasându-se la casa mirelui, unde petrecerea se desfăşoară cam după acelaşi scenariu.