FOTO. Demonstrații canine pentru copiii Centrului de zi ABC din Reșița, susținute de jandarmii cărășeni

demonstratie cu caini

Centrul de zi ABC aparținând Primăriei Reșița este organizat ca parte a serviciilor sociale adresate copiilor proveniți din medii defavorizate. Astfel, cei mici primesc sprijin educațional, asistență și consiliere, participă la activități de educație non-formală, recreere și socializare, educație pentru sănătate și beneficiază de o masă caldă la prânz.

„Când vremea de noiembrie se arată prietenoasă și senină, cel mai bun lucru pe care putem să-l facem pentru cei mici este să le oferim bucuria unei plimbări, cu toate beneficiile ei.

258022102 248419790604743 981848283223731166 n

leader board 728 x 90 px

Drept dovadă, săptămâna trecută a fost una plină de evenimente pentru copiii Centrului de zi ABC din Reșița. Aceștia au participat, la Bocșa, în cartierul Măgura, împreună cu jandarmii cărășeni, la acțiunea organizată pentru distribuirea pachetelor cu alimente.

copii din centru

Marea surpriză însă a venit sâmbătă, când grupul a plecat în excursie pe muntele Semenic. Copiii au făcut o oprire în vârful muntelui, una la izvoarele Nerei – unde li s-a prezentat o demonstrație canină (atac și căutare) și o altă oprire în zona turistică Trei Ape unde a fost organizat un popas cu picnic. Și asta nu e tot. Acum, așteaptă bucuroși următoarea excursie. Tot pe munte, atunci când se va așterne omătul”, a consemnat pe Facebook, viceprimarul Adrian Dacica.

gustari