Palatul Cultural, scăldat în lumină albastră de Ziua Mondială a Diabetului!

lions onix

Ziua Mondială de Luptă împotriva Diabetului, sărbătorită anual în data de 14 noiembrie, a fost marcată duminică-seară și la Reșița de către membrele Clubului Lions Onix Reșița.

Aseară, preț de o oră și jumătate, Palatul Cultural din Reșița a fost iluminat în albastru de către Clubul Lions Onix Reșița. Aceasta reprezintă o prima acțiune a lunii noiembrie, dedicată diabetului, prin care ONG-ul dorește să crească gradul de conștientizare asupra acestei boli care afectează sute de milioane de oameni la nivel mondial.

Dorim să tragem un semnal de alarmă asupra faptului ca această boală afectează peste 450 de milioane de persoane, în cele mai multe cazuri afecțiunea putând fi prevenită prin adoptarea unui stil de viață sănătos: activitate fizică regulată, alimentație echilibrată și un mediu de viață benefic. Mulțumim, pe această cale, Primăriei Municipiului Reșița și Teatrului de Vest pentru susținere în realizarea acestei acțiuni.”, ne-a declarat dr. Felicia Quint, membră „Lions Onix” și președintele pe zona 2 Vest a Districtului 124 România.

leader board 728 x 90 px