FOTO: De la exclusivităţi la folosirea armamentului!

explo 1000x200

Jurnalistele din presa cărăşeană şi-au arătat astăzi talentul la o nouă ediţie a concursului de tir, organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Reprezentantele locurilor fruntaşe au plecat acasă cu diplome şi premii.

După ce de ziua mărţişorului şi-au răsfăţat colegele, dar şi doamnele şi domnişoarele din municipiul Reşiţa cu câte o floare şi un mărţişor, poliţiştii cărăşeni au pregătit o nouă activitate dedicată femeilor. Este vorba de tradiţionalul concurs de tir ,,Cupa 8 Martie” care a adunat în acest an, în poligonul de tragere de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, zeci de jurnaliste, hotărâte să îşi arate abilităţile în folosirea armamentului. Atmosfera a fost una plină de optimism, frumuseţe şi farmec feminin, cu toate că rezultatele nu au fost în totalitate pozitive, câteva reprezentante ale sexului frumos aflându-se pentru prima dată la o astfel de competiţie.

,,Există un obicei ca în această perioadă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin să organizeze un astfel de concurs cu reprezentanţii mass-media acreditaţi la unitatea noastră. Îi felicit pe toţi cei care au participat şi au obţinut rezultate bune şi foarte bune. Doamnelor şi domnişoarelor le urez, atât eu, cât şi toţi poliţiştii inspectoratului, sănătate, fericire şi o primăvară frumoasă”, a declarat Viorel Avram, şeful IPJ Caraş-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157641993889375″]

În orice caz, şedinţa de tragere cu pistolul, în ţinta piept cu cercuri, a adus calificative destul de bune. Totalul de 45 de puncte l-a obţinut Mirabela Afronie, reporter Radio România Reşiţa, locul doi a fost ocupat de colega acesteia, Adina Niţă, cu 43 de puncte, iar pe locul trei a urcat Mădălina Cotoc de la Banat TV.

,,Cupa 8 Martie” din acest an i-a ,,inclus în schemă” şi pe bărbaţi. Oamenii legii le-au înmânat pistolul, iar aceştia au arătat ce pot. Cei mai buni trăgători s-au dovedit a fi Daniel Botgros, jurnalist VoxBanat şi nu numai, şi Claudiu Borobei, operator imagine VestTv. Restul participanţilor nu au plecat acasă cu mâna goală, ci cu câte o diplomă haioasă din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: FOTO EXPRESS DE BANAT, LOCUL II LA TIR!

banner 970 x 250