FOTO Express de Banat, locul II la tir!

Dacă până anul acesta Inspectoratul de Poliție Județean organiza Cupa Mărțișorului de 1 martie, astăzi s-a desfășurat Cupa 8 Martie dedicată doamnelor și domnișoarelor jurnaliste pregătite să asalteze țintele cu gloanțe.

Deja tradiție, concursul de tir organizat de Poliție strânge jurnaliștii din Caraș-Severin gata de acțiune și îi lansează într-o competiție nu pentru cele mai tari știri sau pentru exclusivități ci pentru cele mai multe puncte pe țintă. Anul acesta, Express de Banat, reprezentat de jurnalista Anca Erena, aflată la prima tragere,  s-a întors în redacție cu locul II!

A devenit tradiție să ne dăm întâlnire la început de martie în poligonul de la jandarmi. De data aceasta nu am organizat Cupa Mărțișorului pentru că am fost plecat și chiar am vrut eu să mă întâlnesc cu dumneavoastră la această activitate așa că am organizat Cupa 8 Martie. La anul poate le vom organiza pe amândouă”, a explicat comisarul șef dr. Grigore Stolojescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean.

Locul I a fost câștigat de Adina Niță, jurnalist la Radio Reșița, iar pe locul III a urcat Oana Berzescu, redactor Prisma.Toți participanții au primit câte o diplomă haioasă pentru simplul fapt că au avut curajul să tragă la țintă. Concursul s-a încheiat cu o urare din partea șefului Inspectoratului de Poliție Județean, comisarul șef dr. Grigore Stolojescu. „Tuturor femeilor din presa din Caraș-Severin doresc să le spun o primăvară frumoasă, sănătate și numai bine”, a declarat acesta.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632935589259″]

banner 1000 x 100 hd