FOTO. Cupa Ecologiștilor la fotbal, sub coordonarea celui mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița

„Cetățeni sănătoși și activi” este unul dintre cele 10 puncte avute în vedere de Partidul Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin. Și a fost bifat deja printr-o competiție de fotbal prietenească, organizată la Lupac.

Cupa Ecologiștilor la fotbal s-a desfășurat în weekend la Lupac, evenimentul fiind organizat de PER Caraș-Severin. S-au înscris 10 echipe (Doman, Lupac, Moldova Nouă, Clocotici, Rafnic, Vrani, Cîrnecea, Forotic, Surduc, Ticvani) și a fost coordonat de Raul Purcăriță, cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița.

Partidele s-au desfășurat în câte două reprize de 15 minute, iar câștigătoarea Cupei Ecologiștilor s-a stabilit după loviturile de la 11 metri.

Cupa a ajuns anul acesta chiar la gazdele competiției, echipa din Lupac, pe locul secund clasându-se echipa din Ticvani și pe ultima treaptă a podiumului echipa din Surducul Mic.

leader board 728 x 90 px

„Mă simt onorat că am reușit să organizez această competiție de fotbal alături de niște sportivi care au demonstrat că pasiunea pentru sport este mai importantă decât competiția în sine. Totul a decurs bine și participanții au jucat cu dăruire, lucru care s-a simțit la fiecare gol marcat. Ne bucurăm că am beneficiat de o colaborare bună între toți participanții la acest eveniment. Am demonstrat încă o dată că Partidul Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin, este înconjurat de oameni tineri și dornici de a se implica în dezvoltarea sectorului de tineret de pretutindeni. Am bifat cu succes unul dintre cele 10 puncte ale PER Caraș-Severin, și anume «Cetățeni sănătoși și activi». Nu ne oprim aici!”, spune Raul Purcăriță.

„Mă bucur foarte mult atunci când văd tinerii că se adună și că fac lucruri sănătoase și educative, iar Cupa Ecologiștilor, desfășurată anul acesta la Lupac, a demonstrat cu prisosință că este nevoie de o minte sănătoasă într-un corp sănătos. A fost pasional, dar și distractiv, am apreciat că toți jucătorii au dat dovadă de fair-play și că am reușit să ajutăm câteva sute de pasionați de sport să facă mișcare. Mulțumim și Primăriei Lupac pentru că ne-a găzduit pe celebrul teren din localitate și reiterez angajamentul nostru, al PER Caraș-Severin, de a fi mereu aproape de oameni”, a spus Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin.(E)