Ascultă și susține inițiativele investitorilor

Cornelia Dunăreanu, candidat la Camera Deputaților pe Colegiul 1 Reșița, își centrează campania electorală pe dialogul direct cu cetățenii pe care îşi propune să-i reprezinte în Parlamentul României.

După vizitele efectuate la Reşiconf, în piaţa Ocico şi în zona Intim din cartierul reșițean Govândari, Cornelia Dunăreanu s-a aflat miercuri în mijlocul angajatelor societaţii comerciale Bianco-Nero din Reşiţa.

“Iniţiativele antreprenoriale private sunt foarte importante pentru relansarea vieţii economice a Reşiţei, şi implicit, pentru ridicarea standardului de viață al cetăţenilor”, spune Cornelia Dunăreanu, care își propune să sprijine proiectele investiționale viabile, astfel încât Reșița să devină în viitorul nu foarte îndepărtat un oraș european, iar locuitorii să recâştige demnitatea unui trai decent.

Dupăce a dezbătut ani de zile problemele municipiului în mass-media locală, fostul redactor-șef al televiziunii Banat trece acum de partea cealaltă a baricadei, cu convingerea că poate da şi soluţii pentru aceste probleme. De asemenea, campania nemijlocită, din om în om, îi oferă candidatului pe Colegiul 1 Reșița prilejul de a afla nemulțumirile punctuale ale cetățenilor din diferite zone, care vin adeseori și cu soluții concrete pentru rezolvarea lor.

Deschisă la schimbul de idei, Cornelia Dunăreanu promite să țină cont de doleanțele cetăţenilor şi să le apere interesele în viitorul legislativ al României.(P)

Comments

 1. Theea says:

  a trecut pe la caseria FINANTELOR PUBLICE doamna Cornelia Dunareanu si noi nu stim?
  si-a pus poza de pe vremea in care era candidata la Mireasa Pentru Fiul Meu…:))
  Cornelia Dunareanu,urmezi si tu calea dreapta a ardav-ar focu?
  termina femeie si treci la cratita ca mine,ca noi,lasa-i pe oamenii capabili,cinstiti drepti sa faca politica,TU ESTI MANJITA RAU .

 2. Caragiale says:

  Mai, da proasta asta chiar crede?!