FOTO. Copiii, fascinați de câinii polițiști. 1.500 de vizitatori la IPJ Timiș, în Ziua Porților Deschise

politie 8

Copii de toate vârstele s-au adunat joi dimineață la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș ca să participe la Ziua Porților Deschise organizată la împlinirea a 200 de ani de la legalizarea funcționării instituției Poliție Române. Copiii au urmărit intervenții ale polițiștilor, prezentarea de arme și au fost atrași de demonstrațiile făcute de câinii polițiști. 

Primii vizitatori au ajuns la poarta sediului IPJ Timiș de pe bulevardul Take Ionescu la ora 10 dimineața. Au venit să privească dotarea și tehnica de lucru a polițiștilor, dornici să asiste la demonstrațiile de luptă și de dresaj canin.

Șase câini dresați pentru intervențiile specifice ale polițiștilor au putut fi văzuți în acțiune de copiii prezenți la eveniment. De altfel, acesta a fost și momentul cel mai aplaudat de micuți.

politie 10

În curtea Inspectoratului au fost expuse și autospecialele din dotarea polițiștilor de la Rutieră, Criminalistică, de la Serviciul Pentru Acțiuni Speciale și Centrul de Arestare Preventivă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ziua Porților Deschise a fost organizată cu prilejul împlinirii a 200 de ani de la legalizarea funcționării Poliției Române.

banner 970 x 250