FOTO: Consilieri locali noi pentru reșițeni

Consilierii locali ai USL și PP-DD, Ioan Benga și respectiv, Valentin Blănariu, au plecat în Parlamentul României, astfel că locurile lor din Consiliul Local au rămas neocupate.

Prima ședință de Consiliu Local din acest an a completat forul legislativ al orașului. Următorii candidați pe listele de aleși locali ai USL și PP-DD au jurat să apere interesele oamenilor.

Cei doi sunt: Valentin Lupșa, social-democrat la origini și jurist de profesie, și profesorul de sport Sorin Voina, reprezentantul PP-DD.

lupsa_ok
Valentin Lupșa, consilier local USL

Vizibil emoționați, cei doi au depus jurământul în fața celor prezenți în sală. Asta după ce, comisia de validare a forului a consultat toate actele depuse la dosar. „Cei doi candidați au fost validați, potrivit Legii. Toate actele sunt la dosar, astfel că le urăm mult succes”, a spus Dumitru Secășan, președintele comisiei.

voina_ok
Sorin Voina, consilier local PP-DD

Ordinea de zi a fost una bogată și a cuprins peste 30 de proiecte de hotărâre, mai ales pentru că și comisiile din care au făcut parte Benga și Blănariu au trebuit completate.