FOTO Cel mai spectaculos drum din Timiș, mai colorat. Turiștii pot admira o pictură uriașă

pictura2

Transluncani, cel mai spectaculos drum din județul Timiș, este mai colorat din această toamnă. Asta după ce pe unul dintre pereții de susținere a fost realizată o pictură uriașă ce surprinde elemente ale tradițiilor specifice zonei.

Turiștii care-și propun să se relaxeze în mijlocul naturii și aleg să se plimbe pe Transluncani, cel mai spectaculos drum din județul Timiș, au parte de o priveliște inedită. Pe unul dintre pereții de susținere ai lucrării a fost realizată o pictură uriașă. Proiectul de artă murală se întinde pe o suprafață de aproape 100 mp și surprinde elemente ale tradițiilor specifice zonei.

pictura6

Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din județul Timiș – Transluncani – este acum mai colorat! Turism Timiș și Primăria Tomești, cu sprijinul Consiliul Județean Timiș, au încheiat un proiect de artă murală pe unul dintre pereții de susținere ai lucrării. Pictura, realizată de artistul timișorean Flaviu Roua, are o suprafață de aproape 100 mp și surprinde elemente ale tradițiilor specifice zonei. Demersul are ca scop atât creșterea potențialului de atragere a turiștilor în destinație, cât și de a dezvolta această formă de turism alternativ care prinde tot mai mult teren în întreaga lume”, a informat Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș.

Transluncani, cea mai spectaculoasă șosea din județul Timiș, se află în comuna Tomești și a fost realizat cu bani europeni, în urma unei investiții de un milion de euro. Drumul agricol Oboare este săpat în munte și are o lungime de peste cinci kilometri. Cel mai înalt punct de pe acest drum se află la o altitudine de 700 de metri.

pictura5

pictura4

pictura2

pictura1