[FOTO] Cei mai frumoși câini din Banat au făcut spectacol în Sala Polivalentă

1000x100 (4)

Iubitorii de animale s-au bucurat la Caransebeș de a doua ediție a expoziției canine „Cupa Banatului Montan”, o manifestare care s-a desfășurat în Sala Polivalentă Victoria din cauza vremii ploioase, în organizarea Clubului Rotary, cu aportul primăriei și al cabinetelor veterinare din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

„Am încheiat ediția a doua bucuroși de participarea a 50 de câini din foarte multe rase din Banat, cu stăpânii lor, însă cu un regret în suflet că nu au venit spectatori mai mulți în sală, pentru că au fost condiții foarte bune, deși afară vremea nu a permis desfășurarea în zona de agrement Teiuș. Am fost găzduiți de Clubul de Volei din Caransebeș și mulțumim pe această cale președintelui, Cristian Stepanescu. Sprijinim chinologia din zona noastră prin aceste manifestări și dorim să avem de la an la an mai mulți participanți, care să cunoască ce înseamnă creșterea și îngrijirea unui câine și până la urmă să avem crescători care să cunoască tainele unui concurs pentru rase adevărate, rase cu pretenții, pentru că noi am oferit un concurs pentru amatori”, ne-a declarat medicul veterinar Alin Deteșan.

Au fost premiați câinii pentru frumusețe, pentru îmbrăcăminte, pentru coafură la rasele mici, dar și câinii de rase de vânătoare, ciobănești, românești, terrieri, câini de pază ai Poliției Municipiului Caransebeș. Au fost prezenți proprietari de animale din Timișoara, Reșița, Caransebeș, Vărădia.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675538339015″]

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, prezent la acțiune, a menționat că a văzut în acest concurs iubitori de animale cu exemplare foarte frumoase, care necesită timp, răbdare și în special atenție, drept pentru care îi felicită pe proprietari, dar și pe organizatori, care prin astfel de acțiuni răsplătesc munca iubitorilor de animale, dar oferă și informații utile pentru creșterea câinilor.