UPDATE. FOTO. Carnagiu pe DN 6! Trei morți în urma unui impact devastator

img 20211129 215253
promovare online Timisoara Casa Auto

Șoseaua care ia anual cele mai multe vieți în Caraș-Severin a mai făcut trei victime în această seară după impactul dintre două autocamioane și un autoturism.

În urmă cu puțin timp, pe DN 6, între localitățile Cornea și Domașnea, s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate două tiruri și un autoturism.

img 20211129 215240

Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane. Se pare că toți cei trei oameni care și-au pierdut viața se aflau în autoturism.

În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri de circulație.

La fața locului intervin polițiști de la Serviciul Rutier și Poliția Stațiunii Băile Herculane pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

img 20211129 215317

Pe lângă cele trei persoane care au murit, fiind găsite încarcerate în autoturism, și conducătorul unuia dintre tiruri a fost găsit inconștient, proiectat în afara cabinei. A fost preluat de o ambulanță. Șoferul celui de-al doilea TIR este conștient și cooperant.

De asemenea, a fost găsită o altă victimă, posibil minoră, prinsă sub unul dintre tiruri.

UPDATE, ora 22.30

promovare banner maxagro

Se pare că minorul prins sub TIR s-ar fi aflat într-una dintre cabine. N-a avut nicio șansă. Din primele informații obținute de la fața locului, cele trei persoane din autoturism care și-au pierdut viața erau din Cornea. Nu a supraviețuit nimeni din mașină în urmă impactului. În ceea ce privește șoferii de TIR, ambii ar fi fost duși la spital. Unul este de naționalitate română, celălalt ar fi de naționalitate bulgară. Deocamdată nu se poate stabili cum anume s-a produs tragedia.

UPDATE, ora 23.00

Informațiile sunt în permanentă actualizare. Pompierii militari anunță acum că, pentru scoaterea victimei de sub remorca TIR-ului, încărcată cu cereale, a fost solicitată în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Timiș. Timpul estimat în care această macara va ajunge la locul accidentului este de 2-3 ore.

UPDATE, ora 23.30

Polițiștii cărășeni au stabilit cum s-a petrecut incidentul și cine se face vinovat de producerea lui. Un bărbat de 60 de ani se afla la volanul autocamionului și circula din direcția Caransebeș spre Orșova. Pe un tronson de drum drept, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani.

Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto de 50 și 60 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier în zonă este în continuare restricționat până la finalizarea cercetărilor.

publicitate tmc 640