L-a vrăjit pe Bregovici și urcă pe scenă cu Aykal! (FOTO)

po 1000x100px (3)

Deşi a surprins cu talentul său întreaga zonă a Clisurii Dunării, ţara, dar şi artişti de talie internaţională, Anca Pop din Moldova Nouă ţinteşte tot mai sus. Pe lângă faptul că şi-a făcut o trupă în capitală, aceasta va cânta alături de cel mai mare compozitor dirijor din Turcia. 

Proiectele Ancăi Pop se dezvoltă tot mai mult, în condiţiile în care ambiţia acesteia nu are limite. Tânăra din Caraş-Severin şi-a înfiinţat de curând o trupă modernă la Bucureşti cu care se mândreşte. Potrivit artistei, liderul instrumentiştilor este nimeni altul decât Emil Bîzgă, considerat cel mai mare trompetist din ţară, acesta păşind pe scenă şi cu Vladimir Cozma, compozitorul român renumit în întreaga lume. Între timp, Anca se orientează şi la alte producţii noi de studiou la care lucrează cu Gabriel Maga, producătorul trupei Vunk.

Pe Gabriel Maga l-am cunoscut la Vancouver, Canada, în perioada în care am locuit acolo, el făcând pe atunci şcoala în acest oraş, iar în momentul de faţă lucrăm la câteva producţii. De asemenea, mă bucur că l-am cunoscut pe Emil Bîzgă. El se află în Bucureşti, are încredere în mine şi vrea să cântăm împreună. De aceea el va fi liderul instrumentiştilor din trupă, cel care se va ocupa de orchestraţie. O să fie un sound nou, pentru că nu am mai avut până acum trompetă”, a declarat Anca Pop pentru expressdebanat.ro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635855976756″]

Chiar dacă nu a semnat contract cu nicio casă de discuri din ţară, cărăşeanca nu bate pasul în loc atunci când vine vorba de promovare. Aceasta I-a pregătit publicului o nouă piesă care urmează să ajungă pe undele radioului, iar alte două, cel puţin, îşi aşteaptă rândul să iasă pe piaţă.

Sunt în discuţii cu posturile de radio, la fel şi cu un editor din Londra. Noua piesă pe care o voi lansa se numeşte The trouble is in my head. În afară de asta, mai am compuse două piese cu care urmează să intru în studiou. Este vorba despre Free love şi Jump of the feeling. O să merg aşa, single după single şi după ce le voi lansa pe cele trei, voi lucra la restul albumului. Încă nu am semnat contract cu o casă de discuri deşi am avut negocieri cu Universal Music şi cu Roton. Deocamdată nu le văd rostul şi îmi voi menţine calea independentă încă o perioadă. În orice caz, am identificat un manager bun pe România şi vreau să am unul şi pe Europa”, a explicat artista de la malul Dunării care mai spune că, în momentul de faţă, se axează tot mai mult pe repetiţiile făcute în noua formulă.

banner 1000 x 100 hd

CITEŞTE ŞI: FOTO: O CĂRĂŞEANCĂ L-A VRĂJIT PE BREGOVICI!

Vocea şi melodiile pe care le compune chiar ea ştiu să se facă auzite, aşa cum trebuie, şi în afara Europei. Aşa se face că ofertele de a cânta în afara continentului nu au ezitat să apară. Anca va concerta în această primăvară tocmai în Emiratele Arabe Unite. „Am primit oferte pentru câteva locaţii din Dubai şi Abu Dhabi. De altfel, călătoream de la Istanbul în Antalya şi în avion s-a nimerit să stau lângă Gurer Aykal, cel mai mare compozitor dirijor din Turcia şi nu numai. Am intrat în discuţii, mi-a ascultat muzica şi mi-a spus că ar fi foarte deschis să colaborăm, el fiind cel care a venit cu propunerea să cânt în străinătate”,  mai povesteşte artista.

Şi, cum nu demult a devenit punctul de legătură între artistul internaţional Goran Bregovici şi manelistul Florin Salam, Anca Pop s-a implicat şi în organizarea spectacolului desfăşurat zilele trecute la Sala Palatului din Bucureşti, unde au concertat cei doi. „A fost un eveniment frumos de care m-am ocupat şi drag, mai ales că îl cunosc destul de bine pe Goran Bregovici, care a fost foarte mulţumit de public şi de ţară, gândindu-se chiar să se mute în România pentru câteva luni”, a concluzionat cărăşeanca.

FOTO: www.facebook.com/anca.music

03 britannia 1000 x 100 gif