Localul cu peste 30 de mii de vizitatori!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Rețeaua de socializare ține evidența tuturor localurilor care se luptă pentru o altfel de audiență, cea a check-inurilor. Fiecare bar sau club își ține evidența clienților pe Facebook.

Tot mai multe localuri se bazează pe publicitatea prin rețelele de socializare. Așa se face că inventarul celor mai frecventate locații din Reșița surprinde un număr de ordinul zecilor de mii ca număr de persoane care au trecut pe acolo și au făcut cunoscut acest lucru.

De așteptat este ca pe primul loc al celor mai frecvente localuri să fie Ponton Casa Baraj, cu 35.625 de check-inuri, locație unde pe timp de vară sosesc persoane tocmai din București. Pe cel de-al doilea loc este pubul Office, cu 15.975, un bar populat atât seara, cât și pe timpul zilei, fiind locația preferată pentru savurarea cafelei.

Următorul în top este Coda Vinci Pub&Club, acolo unde au survolat aproximativ 8.000 de persoane. Nu de mult timp pe lista localurilor din oraș, popicăria Ozon a adunat 5.085 de persoane care au anunțat pe Facebook că au fost acolo, cu 27 mai mult decât renumitul club Bamboo de Reșița. Imediat după Bamboo se află clubul Million cu puțin peste 4.000 de check-inuri, iar Bamboo Outdoor din Văliug a înregistrat un număr de 3.253 de persoane care au fost acolo.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Multă distracție și mai puțină cultură

Dacă la chef reșițenii sunt primii, când vine vorba de cultură aceștia sunt mai reticenți să participe sau să anunțe lumea întreagă de participarea lor. Așa că Librăria Semn de Carte, renumită pentru oaza de cultură oferită tuturor săptămânal, are doar 166 check-inuri. Iar la Palatul Cultural, locul unde se țin cele mai frumoase spectacole de teatru din oraș, doar 36 au recunoscut că au fost acolo.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/