FOTO. Cantități mari de droguri, descoperite în casa unui timișorean

droguri timisoara (2)

Un timișorean a fost arestat de DIICOT pentru trafic de droguri de risc și mare risc. În casa lui, procurorii au găsit cantități importante de stupefiante.

Tânărul din Timișoara, de 26 de ani, aducea drogurile din Spania, prin intermediul unor firme de curierat internațional sau transport de persoane și le depozita în oraș.

Când au percheziționat casa suspectului, oamenii legii au găsit peste un kilogram de cannabis, dar și substanțe pe bază de amfetamină.

„În cauză s-a reținut că, în cursul lunii martie 2023, inculpatul a deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de risc și de mare risc. În urma percheziției domiciliare efectuată la data de 15.03.2023 în municipiul Timișoara la locuința inculpatului, au fost identificate și ridicate 1,5 kilograme de canabis, 100 grame rezină de canabis, 122 de comprimate de ecstasy, 5 grame de amfetamină, 7 doze timbru LSD și 2 cântare”, a transmis DIICOT.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, joi, va ajunge în fața magistraților, unde procuroii vor cere arestarea pentru 30 de zile.

droguri timisoara (1) droguri timisoara (3)