FOTO. Fritz, în Parlamentul Germaniei pentru a vorbi despre Timișoara

f3

Dominic Fritz s-a aflat în Parlamentul Federal al Germaniei, miercuri seara, pentru a le vorbi celor prezenți despre ce face atractivă Timișoara.

Dominic Fritz a participat, miercuri seara, la o discuție despre Timișoara care a avut loc în Parlamentul Federal al Germaniei (Bundestag). La eveniment au participat parlamentari germani din toate partidele.

Le-am prezentat oficialilor germani responsabili de politici europene și de relația cu România atuurile orașului nostru și ce ne face atractivi în Europa de astăzi. E nevoie ca povestea Timișoarei ca oraș curajos, multicultural și inovator să se audă peste granițele țării și să inspire. M-a bucurat reacția lor imediată și deschisă că Timișoara este un bun exemplu de cum ar putea funcționa Europa”, a afirmat Dominic Fritz.

f1

Primarul Timișoarei spune că în următoarele luni, în capitala Banatului sunt așteptați mai mulți oficiali germani, în cadrul unei vizite oficiale.

celtic transilvania 1000x100px

Mulțumesc Ambasadei României la Berlin, doamnei ambasador Adriana Stănescu și Forumului Germano-Român din Bundestag și președintelui acestuia, deputatul Gunther Krichbaum pentru invitație și organizare impecabilă”, a precizat Dominic Fritz.

f4

f2