FOTO: Candidații PP-DD, aproape de oameni

Valentin Blănariu, candidatul PP-DD la funcția de deputat pe Colegiul Reșița s-a aflat și astăzi în mijlocul cetățenilor. De data aceasta, a stat de vorbă cu oamenii care încă mai lucrează în uzina din Reșița.

Cum campania electorală este în plină desfășurare, candidatul PP-DD, Valentin Blănariu, își dorește să cunoască și să fie cunoscut de electoratul său. Tocmai de aceea acțiunile sale continuă în fiecare zi. Astăzi, atât reșițenii din Mociur, cât și cei din zona Muncitoresc și-au putut spune ofurile candidatului la funcția de deputat.

”Continuăm și astăzi campania, pentru că sunt foarte mulți oameni cu care vreau să mă întâlnesc și nu poți ajunge peste tot într-o singură zi. De altfel, nici nu vreau să trec în fugă prin unele locuri, pentru că scopul meu este să îi cunosc și să îi ascult pe oameni ce probleme au, pentru a fi pregătit să le apăr interesele la București”, a declarat Valentin Blănariu, candidat al PP-DD pentru funcția de deputat pe Colegiul Reșița.

Pentru că industria este o emblemă a Reșiței, însă acum este în declin, Valentin Blănariu s-a întâlnit, tot astăzi, și cu angajații UCMR, pentru a le afla situația și  a le cere să fie alături de el la alegerile din decembrie. (P)

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632107360886″]

Comments

 1. Daniel Arman says:

  PP-DD Mereu alaturi si aproape de popor! Votati PP-DD, acordati o sansa unor oameni de caracter cu viziune si dorinta de a face ceva pentru Caras-Severin.

 2. Pakatos says:

  FELICITARI pentru comportamentul vostru in Campania electorala PP DD-isti!
  Suntem mandrii de voi…SA-I ardEM PE CIOCOI PE 9 DECEMBRIE !!!

 3. Pakatos says:

  FELICITARI ANDREEA IVASCU PENTRU ARTICOL se putea mai bine cu foto.

 4. Sipatizant says:

  Hai sa votam PP-DD! Sa demonstram ca bisnitarii si brutarii pot face ceva pentru Caras-Severin! 🙂
  Jos ciocoii si cinste lui Dan Diaconescu, cel mai mare roman al tuturor timpurilor!
  Votati PP-DD! O sa uitati repede ca nu aveti paine sa puneti pe masa, DD va tine ocupat in permanenta cu cautarea Elodiei!

  Vai in ce tara traim! Trist, pe bune. 🙁

 5. Azorică says:

  Hai sa votam