Maraton electoral pentru euroinginer

Candidatul pentru funcția de senator al ARD, Tiberiu Mănescu, a susținut astăzi o conferință de presă pentru a aduce în vizorul alegătorilor acțiunile sale din campania electorală, dar și ideile și planurile sale ca senator pe Colegiul uninominal 2 Caraș-Severin.

Campania electorală a academicianului a fost una foarte activă, doctorul în inginerie aflându-se în permanență în mijlocul alegătorilor săi. Candidatul ARD, Tiberiu Mănescu, a fost prezent de mai multe ori la Bocșa, acolo unde a luat parte și la sfințirea a două biserici.

Tot pe Valea Pogănișului, am trecut și am stat de vorbă cu locuitorii din Berzovia, dar și din Ramna, Fârliug, Ezeriș și Soceni. N-am uitat nici de gugulani, fiind prezent la Caransebeș unde am avut discuții cu angajații de la TMD, dar și la Slatina Timiș, acolo unde am descoperit că încă există o puternică rezistență anti-comunistă, chiar și în zilele noastre, oamenii fiind încă fideli și atașați doctrinei de dreapta”, a declarat astăzi Tiberiu Mănescu, în cadrul unei conferințe de presă.

 Militează pentru drepturile femeilor

Doctor în științe tehnice, Tiberiu Mănescu are și o latură sensibilă, întrucât apreciază valorile familiei și rolul de mamă pe care îl are femeia. „Am avut o întâlnire cu organizația de femei din Bocșa. Acolo am găsit și am ascultat multe femei, printre care multe foste studente, chiar studente cu părul alb, mame sau chiar bunicuțe”, a ținut să precizeze academicianul.

Nici Clisura Dunării nu a fost ocolită de candidatul ARD la ocuparea unui post de senator. În weekendul acesta, a vizitat Moldova Nouă, a participat la Târgul de la Gârnic și a ajuns și pe la veteranii de la Sichevița, Padina Matei și Liubcova. „De asemenea am avut întâlniri și cu oamenii din Oțelu Roșu, chiar în două rânduri, și vreau să vă spun cu părere de rău în suflet, că am constatat că starea generală este mult mai rea decât mă așteptam eu. Am întâlnit oameni necăjiți, oameni care, de 23 de ani au fost mințiți, din păcate, de politicieni care au venit în casa lor și au promis marea și sarea, și până la urmă nu au făcut nimic. Eu, fără să am vreo atitudine critică față de adversarii mei, am pus doar, în mod elegant, o singură întrebare: De câte ori i-ați văzut aici pe doctorul X sau pe politicianul Y? Niciodată! Doar acum patru ani, în campania electorală, când au promis lucruri imposibil de realizat”, a declarat Tiberiu Mănescu.

În calitate de profesor universitar și doctor în inginerie, candidatul ARD la un post de senator în Colegiul 2, explică faptul că învățământul ocupă un loc de frunte în platforma sa electorală, pe care speră să o poată pune în aplicare. (P)