FOTO/Autoritățile, la datorie și pe vreme rece

În ultima zi a campaniei de prevenire și conștientizare demarată de MAI, „Votează legal”, polițiștii, jandarmii și pompierii s-au aflat în Centrul Civic al orașului pentru a le aminti cetățenilor, ultima dată înainte de alegeri, prevederile din lege în cazul votului ilegal.

Ultima zi din campania „Votează legal” a autorităților județene s-a desfășurat în centrul civic unde reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin alături de cei ai Jandarmeriei și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”  au împărțit fluturași informativi.

Oamenii, ca de obicei, au fost receptivi la inițiativa autorităților și au ascultat sfaturile legate de respectarea legii când votează. Campania de conștientizare și prevenire se va încheia cu activitatea din centrul orașului. „Astăzi în centrul civic al municipiului Reșița echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri am desfășurat o activitate ce se înscrie în campania desfășurată la nivel național „Votează legal”. Am stat de vorbă cu cetățenii cărora le-am împărțit materiale cu caracter preventiv și le-am amintit că încălcarea legislației electorale poate duce până la închisoare. O dată cu această activitate se încheie și campania de informare și prevenire urmând ca cetățenii să decidă dacă duminică se vor duce sau nu la vot”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Comments

 1. Fara USL, tot mai bine e says:

  USL si infractiunile lor filmate

  Blestemul pamantului, blestemul puterii

  Peste tot se vorbeste de mita dar nimeni nu arata clar cum si cine ofera.

  In exclusivitate, infractorul Ion Mocioalca si echipa lui, Luca Malaiescu, Ionisie Ghiorghioni au fost filmati cum ofera bautura, la intalnirile electorale.

  Priviti infractiunile lui ION MOCIOALCA facand click aici,,, http://www.politicienii.ro/2012/12/07/blestemul-pamantului-blestemul-puterii/