FOTO. Călin Dobra, ales președinte PSD Lugoj. Ținta principală: recâștigarea Primăriei în 2024

img 20220624 wa0150
banner publicitar

Social-democrații lugojeni l-au confirmat pe Călin Dobra în funcția de președinte la organizația PSD Lugoj. Dobra a fost președinte interimar aici încă din noiembrie 2020 și singurul înscris în cursă. Principala țintă anunțată este recâștigarea Primăriei Lugoj în 2024. 

Consilierul județean Călin Dobra, fost președinte al CJ Timiș, a fost numit președinte interimar al organizației PSD Lugoj după alegerile din 2020, vechiul birou fiind dizolvat în urma rezultatelor slabe obținute la scrutinul local. Dobra a fost ales acum președinte cu unanimitate de voturi, fiind candidat unic.

„Pe fondul unor nemulțumiri acumulate ale cetățenilor, a unei campanii agresive împotriva PSD, la nivel național, dar și din lipsa unei strategii pe termen lung, conducerea primăriei a fost pierdută după 12 ani. Este obligatoriu să înţelegem că nu trebuie să rămânem fără reacţie, că trebuie să adaptăm mijloacele şi acţiunile politice la nevoile locuitorilor și localității. Pentru a deveni apreciată în comunitate, activitatea noastră în plan local va trebui să fie relevantă faţă de nevoile oamenilor şi adaptată specificului local. Vom primi voturi dacă vom fi aşa cum aşteaptă oamenii să fim, dacă vom reuși să construim un parteneriat real cu lugojenii.”, a declarat Călin Dobra.

Despre noua echipă, Dobra spune că este alcătuită atât din oameni cu experiență politică, cât și din tineri.

„Este o echipă alcătuită din oameni de acțiune, capabili să facă față încercărilor zilnice din orașul nostru, cu o viziune care conţine multe reguli, măsuri şi recomandări, ştiind foarte bine că numai dacă ne propunem un proiect politic pe termen lung vom reuşi să trecem peste momentele grele în care ne-am aflat de multe ori, pentru a recâștiga încrederea oamenilor și conducerea Primăriei Lugoj!”, a mai spus Dobra.

img 20220624 wa0144

Conducerea PSD Lugoj este formată din Oana Tyukodi – secretar executiv; Cristian Oros, Florin Subțire și Daniel Jurjescu – vicepreședinți; Iosif  Crăciunescu, Marius Belin, Andreea Ionescu, Ionuț Dumitriu, Simina Ghiurchi, Emanuel Blaj, Liliana Băluță, Doru Bohotici, Baru Cosmin și Marius Baboniu– membri.