FOTO Bărbat lăsat fără microbuz și amendat cu 30.000 lei după ce a aruncat deșeuri în Pădurea Verde din Timișoara

duba1

Un bărbat care a încercat să arunce deșeuri rezultate din lucrări de construcții în Pădurea Verde din Timișoara a primit o amendă uriașă, în valoare de 30.000 lei. De asemenea, comisarii Gărzii de Mediu Timiș au decis să-i confiște și microbuzul cu care a transportul gunoiul.

Tot mai multe persoane certate cu bunul simț din județul Timiș, care aruncă gunoaie pe unde apucă, sunt aspru sancționate de oamenii legii atunci când sunt prinse. Ultimul caz s-a petrecut ieri, la Timișoara.

Garda de Mediu Timiș informează că un pădurar Romsilva a identificat un microbuz încărcat cu deșeuri amestecate, rezultate din lucrări de construcții depozitate în saci, în Pădurea Verde. Imediat, pădurarul a anunțat Poliția Locală Timișoara, dar și Poliția Timiș.

În urma verificărilor efectuate de către comisarii Gărzii de Mediu Timiș, s-a decis sancționarea șoferului care a dorit să arunce deșeurile în Pădurea Verde cu o amendă în valoare de 30.000 lei. De asemenea, Garda de Mediu Timiș a dispus confiscarea microbuzului cu care gunoaiele au fost transportate.

Deșeurile vor fi ulterior predate unui operator autorizat”, au transmis reprezentanții instituției.

duba4

duba3

duba2

tmc 640